Vårat sommardäckssortiment

Här hittar du ett axplock av vad vi på Karstorp kommer att erbjuda för sommardäck 2024. Vi visar olika kategorier plus berättar om däckens olika egenskaper.

Högkvalitativt däck med högsta säkerhet – Nokian sommardäck
Nokian är känt för att leverera högpresterande sommardäck med fokus på säkerhet och komfort. Däcken är producerade för oss i norden som har grövre asfalt än övriga europa, de klarar även större temperaturskillnader, så man åker lika säkert på varma sommardagar som på kalla höstdagar. Vårt sortiment av Nokian sommardäck erbjuder överlägset grepp på våta och torra vägbanor, vilket ger föraren trygghet under olika körförhållanden.

Kontroll med överraskande komfort
Nokian Tyres Hakka® Black 3 imponerar med sina exakta köregenskaper, förstklassiga grepp och låga däckljud. Få ett precist grepp i skarpa kurvor och på varma, regnvåta vägar. Upplev den låga ljudnivån. Våtgreppet är i bästa klass A i EU:s däckmärkning. Hakka Black 3 är utformat för kraftfulla, högpresterande personbilar. Det är ett utmärkt val även för de senaste el- och hybridbilarna. En nyhet för denna säsong är SilentDrive technology. En ljudisoleranade matta i däcket som dämpar vägljudet i kupén, perfekt för dig som har åker elbil eller hybrid.

Premiumdäck för effektiva personbilar och sportiga familjebilar
Hakka Blue 3 erbjuder säkerhet och körkomfort när du mest behöver det. Hakka Blue 3 sommardäck är utvecklade för varierande nordiska förhållanden och kombinerar skickligt säkerhet på våta vägar med pålitliga och tysta köregenskaper. Våtgreppsklassificeringen i EU:s däckmärkning är bästa möjliga klass A. Däcket är avsett för effektiva personbilar och sportiga familjebilar. Däcket kommer i ett stort antal dimensioner och passar perfekt till hybrid- och elbilar.

Miljövänligt premiumdäck för personbilar
Nya Nokian Tyres Hakka Green 3 kombinerar skickligt säkerhet i vått väder med lågt rullmotstånd. Nokian Tyres Hakka Green 3 är utvecklad för varierande nordiskt väder och känns säkert och balanserat under regniga dagar, sparar bränsle och erbjuder många trevliga mil på vägarna. Riktat till mindre och medelstora familjebilar, erbjuder detta nya premiumsommardäck en mängd olika dimensioner för hybrider och elfordon.

Bra däck med lite bättre prestanda
Nordman sommardäck är kända för sitt utmärkta pris-prestandaförhållande. Dessa däck erbjuder pålitligt grepp och lång hållbarhet, vilket gör dem till ett idealiskt val för förare som söker pålitliga och prisvärda alternativ. Nordman tas fram och produceras av Nokian Tyres.

Nordman sommardäck
Nordman South sommardäck erbjuder prestanda för alla sommarförhållanden. Däcket är precist och balanserat samt erbjuder maximalt grepp på vått underlag med kontrollerad körkänsla. Den utmärkta prestandan drivs av den moderna SouthTech-teknologin för att möjliggöra en säker resa.

Toyo sommardäck
Med avancerad teknik och innovativ design erbjuder Toyo Tires Comfort en oslagbar kombination av prestanda, säkerhet och komfort.

Bra däck till ett schysst pris – Kumho sommardäck
Kumhos sommardäck är kända för att erbjuda en imponerande kombination av prestanda och hållbarhet. Våra Kumho sommardäck är utformade med avancerad teknik för att ge överlägsen grepp och stabilitet på vägen.

Pålitlig och kostnadseffektiv
Kumho ES31 levererar pålitlig prestanda och säkerhet för förare som söker en balans mellan körglädje och komfort. Ett pålitligt och kostnadseffektivt sommardäck som kombinerar avancerad teknik med hög prestanda och säkerhet för att möta förarens krav på vägen.

Utvalda däck till ett lägre pris – Goodride sommardäck
Goodride sommardäck är kända för sitt utmärkta prisvärde och pålitlighet. Ett sommardäck som kombinerar pålitlig prestanda, säkerhet och komfort till ett konkurrenskraftigt pris. Ett attraktivt val för förare som värderar balans mellan funktion och ekonomi.