Stor sortering av aluminiumfälgar och plåtfälgar, nya och begagnade!

Våra leverantörer av nya fälgar:

KVG har 25 års erfarenhet som grossist för nya däck och lättmetallfälgar. Efter att ha samarbetat med välkända tillverkare av lättmetallfälgar i många år, så har KVG slutligen beslutat sig för att ta fram en egen produktlinje med lättmetallfälgar för att fylla det behov som finns för en väldesignad högkvalitetsfälg med ett rimligt pris – Tomason – Das original.

Sveriges ledande fälgspecialistOCL Brorsson
OCL Brorssons uppdrag är att förverkliga din dröm om den perfekta bilen. Därför har OCL Brorssons alltid satsat på högsta kvalitet och design när det gäller både fälgar, styling och tillbehör. I OCL Brorssons värld är ingen dröm är för blygsam eller för storslagen; fälgsortimentet sträcker sig från minsta 13 till största 30 tum.

OCL Brorssons håller koll på omvärlden, motorsport och mode, och omsätter dessa nyheter och trender till konsumentmarknaden. De varumärken OCL Brorssons representerar är noggrant utvalda för att passa dina önskemål, kvalitetskrav och drömmar.


Specialfälgar AB grundades av tre målmedvetna unga män 1993.
Under dessa år har Specialfälgar AB hunnit etablera sig som en av de största leverantörerna av stål- och lättmetallfälgar i landet med en omsättning på ungefär 200.000 fälgar om året!

Specialfälgar AB har en lång erfarenhet och ett brett utbud där vi kan erbjuda märken som Nitro, Advanti, Breyton, Enkei, Incubus, Team Dynamics, BM Racing, Image, och beställningssortimenten från TSW, OZ.

SpF står för Specialfälgar men också för “små positiva förbättringar”, som är det motto Specialfälgar AB numera lever efter.

Specialfälgar AB har valt att vända sig till en bred kundkategori med fälgar som passar de flesta smakriktningar, allt från den vanligaste familjebilen till extrema sportbilar.